Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rehearsal

Film, 2016, 102 minuten
The Rehearsal
Een student Drama wordt verscheurd tussen creatieve mogelijkheden en ethische grenzen wanneer de familie van zijn vriendin in een seksschandaal verwikkeld raakt.
De film The Rehearsal is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rehearsal op Moviemeter

De eerstejaars dramastudent Stanley Mines wordt verscheurd tussen creatieve mogelijkheden en ethische grenzen wanneer de familie van zijn vriendin in een seksschandaal verwikkeld raakt. Wanneer hij lucht krijgt van een schandaal met een tenniscoach maakt hij er een show van. Hij gebruikt het namelijk als materiaal voor de voorstelling ter afsluiting van het eerste jaar.

The Rehearsal op IMDB

Score: 6,3 van de 10

First-year acting student Stanley mines his girlfriend's family scandal as material for the end-of-year show at drama school. The result is a moral minefield.

Acteurs in The Rehearsal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Rehearsal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.