Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Redeem Team

Documentaire, 2022, 98 minuten
The Redeem Team
Na een schokkende prestatie op de Olympische Spelen van 2004 wil het Amerikaanse herenbasketbalteam het goedmaken en mikt op goud op de Spelen van 2008 in Beijing.
De documentaire The Redeem Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Carlos Boozer, Mike Krzyzewski en meer verschijnen in de film. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Redeem Team is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Redeem Team

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Redeem Team

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ontdek de geschiedenis van LHBTI+-comedy in deze grappige en hartverwarmende documentaire met persoonlijke verhalen van een groep beroemde stand-upcomedians.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.