Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Redeem Team

Documentaire, 2022, 98 minuten
The Redeem Team
Na een schokkende prestatie op de Olympische Spelen van 2004 wil het Amerikaanse herenbasketbalteam het goedmaken en mikt op goud op de Spelen van 2008 in Beijing.
De documentaire The Redeem Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 98 minuten. Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Carlos Boozer, Mike Krzyzewski en meer verschijnen in de film. Geschikt voor 6 jaar en ouder. The Redeem Team is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Redeem Team

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Redeem Team

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Working: What We Do All Day
Voor sommigen draait het om geld. Voor anderen is het een roeping. Deze docuserie gaat over de betekenis van werk voor Amerikanen in een tijd van snelle veranderingen.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey
Michelle Obama gaat in een verhelderend gesprek met Oprah Winfrey in op de uitdagingen en levenslessen die de basis vormden voor haar tweede bestseller.
Longest Third Date
Toen Khani en Matt elkaar via een datingapp ontmoetten, hadden ze geen idee dat hun spontane reis naar Costa Rica door COVID-19 een maandenlang avontuur zou worden.