Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rain

Tv-serie, 2018
The Rain
Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.
De tv-serie The Rain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Rain is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Onheilspellend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rain op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The Rain is a TV series starring Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, and Mikkel Boe Følsgaard. After a brutal virus wipes out most of the population, two young siblings embark on a perilous search for safety.

Acteurs in The Rain

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Deens [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Deens - Audiodescriptie
Ondertiteling: Deens;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Rain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.