Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfection

Film, 2019, 90 minuten
The Perfection
In deze complexe horrorthriller krijgt een voormalig muzikaal wonderkind weer contact met haar oude mentors, maar die zijn in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil.
De film The Perfection is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder The Perfection is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfection op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When troubled musical prodigy Charlotte (Allison Williams) seeks out Elizabeth (Logan Browning), the new star pupil of her former school, the encounter sends both musicians down a sinister path with shocking consequences.

Acteurs in The Perfection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Perfection

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.
Badla
Een beroemde advocaat wordt ingehuurd om een vrouw te verdedigen beschuldigd van moord op haar geliefde. Hoe dieper ze graven, hoe ingewikkelder de waarheid blijkt.