Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfection

Film, 2019, 90 minuten
The Perfection
In deze complexe horrorthriller krijgt een voormalig muzikaal wonderkind weer contact met haar oude mentors, maar die zijn in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil.
De film The Perfection is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder The Perfection is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfection op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When troubled musical prodigy Charlotte (Allison Williams) seeks out Elizabeth (Logan Browning), the new star pupil of her former school, the encounter sends both musicians down a sinister path with shocking consequences.

Acteurs in The Perfection

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Perfection

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Proud Mary
Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog en ligt ze algauw van alle kanten onder vuur.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
Dead Kids
Een teruggetrokken tiener raakt bevriend met een groep buitenbeentjes die de arrogante rijke jongen van de school wil kidnappen. Tot hun ontvoeringsplan fataal blijkt.
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.
Paradise Beach
Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffenen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.