Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Perfect Date

Film, 2019, 90 minuten
The Perfect Date
Om geld voor zijn studie te verdienen, maakt een scholier een app waarmee mensen hem als nepdate kunnen inhuren. Maar als echte gevoelens opkomen, wordt het ingewikkeld.
De film The Perfect Date is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Perfect Date op IMDB

Dating can be fun yes, but is it always safe?

Acteurs in The Perfect Date

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Perfect Date

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

¡Ay, mi madre!
Na het onverwachte overlijden van haar moeder, van wie ze is vervreemd, moet een vrouw de vreemde instructies in het testament volgen om een grote erfenis te krijgen.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
4 latas
Twee oude vrienden maken opnieuw de woestijnroadtrip van Spanje naar Mali om een stervende vriend te kunnen zien. Zijn dochter, met wie hij weinig contact had, reist mee.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?