Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Originals

Tv-serie, 2017, 499.476 beoordelingen
The Originals
In deze spin-off van de 'Vampire Diaries' verhuizen de Mikaelsons naar New Orleans en werken samen met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen.
De tv-serie The Originals is uitgebracht in 2017. Deze spin-off van de 'The Vampire Diaries' werd genomineerd met een People's Choice Award voor Favoriete nieuwe dramaserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Originals op IMDB

Score: 9 van de 10

Many years ago, an original family of vampires lived in the city of New Orleans where they lived happily. However, all has changed and it's up to them to take back what they built.

Acteurs in The Originals

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Originals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.