Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Occupant

Film, 2020, 103 minuten
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
De film The Occupant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. David en Àlex Pastor. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. The Occupant is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Occupant op IMDB

Javier Muñoz, once a successful executive, makes the fateful decision to leave his home, which him and his family can no longer afford.

Acteurs in The Occupant

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Occupant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Those Who Wish Me Dead
Een door haar verleden achtervolgde smoke-jumper leidt een getraumatiseerde jongen door bliksemstormen, bosbranden en ruw terrein om hem te redden van een stel moordenaars.
The Little Things
In het LA van de jaren 90 werkt een hulpsheriff samen met een detective om een seriemoordenaar op te sporen. Hun persoonlijke verschillen zouden alles echter kunnen doen ontsporen.
End of the Road
Moeder Brenda is onlangs weduwe geworden en vecht om haar gezin te beschermen tijdens een schrijnende reis als een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengen.
Ek Villain Returns
Wanneer een zangeres vermist raakt tijdens een reeks seriemoorden, kruisen een taxichauffeur en de zoon van een zakenman elkaars pad in een verhaal waarin goed en kwaad vervagen.
Summertime
Twee parapsychologen onderzoeken een door tragedie geteisterd huis. Al snel beseffen ze dat de dingen niet zijn wat ze lijken... ze zijn zelfs beter.