Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Occupant

Film, 2020, 103 minuten
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
De film The Occupant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. David en Àlex Pastor. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder The Occupant is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Occupant op IMDB

Javier Muñoz, once a successful executive, makes the fateful decision to leave his home, which him and his family can no longer afford.

Acteurs in The Occupant

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Occupant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
Time to Hunt
Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.
El silencio del pantano
Terwijl een succesvolle misdaadschrijver voor zijn nieuwe boek onderzoek doet naar corruptie, vervaagt zijn grens tussen fictie en realiteit.
La terre et le sang
Een eigenaar van een zagerij en zijn tienerdochter raken verwikkeld in een dodelijke vete als een drugsdealer gestolen cocaïne verstopt op hun afgelegen terrein.