Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Movies That Made Us

Tv-serie, 2019
The Movies That Made Us
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
De tv-serie The Movies That Made Us is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze tv-serie is Sentimenteel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Movies That Made Us

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Hollywood
In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken.
Never Have I Ever
Na een traumatisch jaar wil een Indisch-Amerikaanse tiener populair zijn in plaats van een paria. Maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.