Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mind of a Chef

Tv-serie, 2016, 196.519 beoordelingen
The Mind of a Chef
Producer en presentator Anthony Bourdain gaat op zoek naar de creatieve en artistieke inspiratiebronnen van internationaal gerenommeerde chefs.
De tv-serie The Mind of a Chef is uitgebracht in 2016. Deze serie won meerdere Daytime Emmy's voor o.a. Beste kookprogramma en Beste tv-kok (Gabrielle Hamilton, David Kinch). Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mind of a Chef op IMDB

Score: 8 van de 10

Chef David Chang, along with his friends, explore, explain and enjoy food from around the world.

Acteurs in The Mind of a Chef

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Mind of a Chef

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Lorena, la de pies ligeros
Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.
I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.