Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Midnight Gospel

Tv-serie, 2020
The Midnight Gospel
Een ruimtecaster doorkruist in zijn universumsimulator hallucinerende werelden en onderzoekt existentiële vragen over leven, dood en alles daartussenin.
De tv-serie The Midnight Gospel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze tv-serie is Geestverruimend, Offbeat, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Midnight Gospel op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Clancy, a spacecaster with a malfunctioning multiverse simulator who leaves the comfort of his home to interview beings living in dying worlds.

Acteurs in The Midnight Gospel

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Midnight Gospel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Meet the Adebanjos
In Zuid-Londen botsen tradities met cultuur als een Nigeriaanse vader zijn moderne Britse familie ouderwetse Afrikaanse waarden probeert mee te geven.
Anxious People
Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.
Azcárate: No Holds Barred
De Colombiaanse actrice en comedian Alejandra Azcárate combineert stand-upcomedy met een talkshowformat. Hilariteit alom, en reflecties op leeftijd, liefde en seks.
Our Beloved Summer
Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.