Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

Le Memphis Belle, histoire d'une forteresse volante
Documentaire, 1944, 39 minuten
The Memphis Belle: A Story of a
Flying Fortress
In deze documentaire zien we hoe de bemanning van de B-17 Flying Fortress Memphis Belle zich voorbereidt op een strategisch bombardement boven Duitsland.
De documentaire The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress is uitgebracht in 1944 en duurt 39 minuten. In 2001 voegde de United States National Film Preservation Board deze documentaire toe aan het National Film Registry.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Documentary about the 25th and last bombing mission of a B17, the "Memphis Belle". The "Memphis Belle" took part in a great bombing raid on sub-pens in Wilhelmshafen, Germany. On their way they encounterd heavy AA fire and interceptors.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Memphis Belle: A Story of a Flying Fortress

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.
Basically, Johnny Moped
De aankomende punklegende Paul Halford, bekend als Johnny Moped, en zijn band komen tot hun recht in deze documentaire waarin ze hun wilde jaren 70 opnieuw beleven.
5 Seconds Of Summer: So Perfect
Deze vier Australiërs zijn niet zomaar een boyband. Deze documentaire volgt de opkomst van de poppunkrockers 5 Seconds of Summer en hun wilde tourneeleven.
Puff: Wonders of the Reef
Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microwereld vol fantastische wezens terwijl hij een huisje zoekt in het Groot Barrièrerif.