Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Mask You Live In

Documentaire, 2015, 92 minuten
The Mask You Live In
In deze documentaire over de Amerikaanse 'jongenscrisis' wordt een alternatieve manier van opvoeden belicht aan de hand van interviews met experts en academici.
De documentaire The Mask You Live In is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Mask You Live In op Moviemeter

Score: 3 van de 5

De documentaire volgt jongens en jongemannen in hun worsteling om trouw te blijven aan zichzelf omdat ze niet voldoen aan de krappe Amerikaanse definitie van mannelijkheid. Ondanks de druk van de samenleving weren ze zich tegen de normen om afstand te doen van hun emoties. In plaats daarvan moeten ze oprechte vriendschappen minder belangrijk vinden, vrouwen behandelen als een onbelangrijk voorwerp en zo mogelijk vernederen en onderlinge geschillen oplossen door geweld. Stereotype mannelijkheid gaat geen verbindingen aan met andere rassen en maatschappelijke groeperingen. Maar jongens en jongemannen komen bij de ontwikkeling van hun identiteit in een doolhof terecht.

The Mask You Live In op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Explores how our culture's narrow definition of masculinity is harming our boys, men and society at large and unveils what we can do about it.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Mask You Live In

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.