Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Man on the Other Side

Film, 2019, 85 minuten
The Man on the Other Side
In deze spionagethriller wordt een West-Duitse secretaresse in de Koude Oorlog opgepakt door de geheime politie als ze haar vriend helpt bij het stelen van overheidsdocumenten.
De film The Man on the Other Side is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Man on the Other Side

Regisseur

Meer zoals The Man on the Other Side

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Finder's Fee
Een man vindt een portemonnee met een winnend lot, maar als hij tijdens een pokerspel oog in oog komt te staan met de eigenaar, wordt zijn moraal zwaar op proef gesteld.
Mission Majnu
In de jaren 70 neemt een Indiase undercover spion een dodelijke missie aan om een geheim kernwapenprogramma in het hart van Pakistan te ontmaskeren.
Noise
In de zoektocht naar haar vermiste dochter komt een moeder bij een hulpnetwerk terecht. Daar vindt ze steun bij andere vrouwen die een door geweld verwoest leven leiden.