Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Main Event

Film, 2020, 103 minuten
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.
De film The Main Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor iedereen The Main Event is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Main Event op IMDB

Score: 4,1 van de 10

After discovering a magical mask, an 11-year-old aspiring wrestler enters a competition to become the next WWE superstar.

Acteurs in The Main Event

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Main Event

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

This Is Not a Comedy
Het leven van een comedian krijgt weer zin wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een meisje ontmoet dat contact maakt met de kosmos.
Riverdance: The Animated Adventure
Na een hartverscheurend verlies leren de Ierse Keegan en zijn in Spanje geboren vriendin Moya door gevaar en wanhoop heen te dansen met een magische kudde herten.
The House
In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.
Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
Chief Daddy 2 - Going for Broke
De familie Beecroft wil de hele erfenis van Chief Daddy uitgeven, maar niet als het aan de CEO van diens bedrijf ligt.