Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Magician's Elephant

Film, 2023, 103 minuten
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
De film The Magician's Elephant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 103 minuten. Dit fantasieverhaal, gebaseerd op Kate DiCamillo's boek, is ingesproken door Noah Jupe, Mandy Patinkin en Benedict Wong. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Magician's Elephant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Magician's Elephant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dangerous Beauty
Een burgervrouw in het 16e-eeuwse Venetië mag niet trouwen met haar minnaar, een edelman. Ze kan kiezen uit twee mogelijkheden: het klooster ingaan of courtisane worden.
The Secret Life of Pets 2
Honden Duke en Max maken kennis met het nieuwe mensje in de familie. Ze moeten leren leven op de boerderij terwijl hun vriendjes nieuwe crises in de stad te lijf gaan.
Woodplum
Een groep kinderen vindt een baby in het bos en besluit het kind uit het weeshuis te houden door haar zelf op te voeden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
Spider-Man: No Way Home
Als Peter Parkers dierbaren gevaar lopen, vraagt hij Doctor Strange om zijn geheim te herstellen. Daarmee veroorzaakt hij per ongeluk een ramp van epische proporties.