Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Magician's Elephant

Film, 2023, 103 minuten
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
De film The Magician's Elephant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 103 minuten. Dit fantasieverhaal, gebaseerd op Kate DiCamillo's boek, is ingesproken door Noah Jupe, Mandy Patinkin en Benedict Wong. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Magician's Elephant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Magician's Elephant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
Le salaire de la peur
Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.
Heart of the Hunter
Een gepensioneerde huurmoordenaar komt weer in actie wanneer zijn vriend een gevaarlijke samenzwering ontdekt in het hart van de Zuid-Afrikaanse regering.