Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Magic Pill

Documentaire, 2017, 89 minuten
The Magic Pill
Artsen, boeren, chef-koks en anderen geven hun mening over het controversiële ketogene dieet dat de potentie heeft om veelvoorkomende ziektes uit te bannen.
De documentaire The Magic Pill is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Magic Pill op IMDB

Score: 7,4 van de 10

People around the globe are combating illness through a paradigm shift in eating. And this simple change -- embracing fat as our main fuel -- is showing profound promise in improving the health of people, animals and the planet.

Acteurs in The Magic Pill

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Magic Pill

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.