Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lord of the Rings: The Return of the King

Film, 2003, 263 minuten, 5.262.373 beoordelingen
The Lord of the Rings: The Return of the King
Het laatste slopende gevecht om Midden-aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun missie voort om de Ring door Mount Doom te laten vernietigen.
De film The Lord of the Rings: The Return of the King is uitgebracht in 2003 en duurt 263 minuten. De verfilming van de klassieker van J.R.R. Tolkien haalde elf Oscars binnen, inclusief de categorie Beste film. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Somber.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lord of the Rings: The Return of the King op Moviemeter

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige Ene Ring te vernietigen. De legers van Gondor proberen ondertussen de stad Minas Tirith te beschermen tegen Sauron's legers.

The Lord of the Rings: The Return of the King op IMDB

Score: 9 van de 10

Gandalf and Aragorn lead the World of Men against Sauron's army to draw his gaze from Frodo and Sam as they approach Mount Doom with the One Ring.

Acteurs in The Lord of the Rings: The Return of the King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Lord of the Rings: The Return of the King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.