Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Film, 2001, 178 minuten, 9.643.677 beoordelingen
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Van de idyllische gouw van de Hobbits naar de rokende afgronden van Mordor: Frodo Baggins begeeft zich op zijn epische zoektocht om de ring van Sauron te vernietigen.
De film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is uitgebracht in 2001 en duurt 178 minuten. De eerste film van regisseur Peter Jackson in de Lord of the Rings-trilogie won 4 Oscars. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Somber.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring op Moviemeter

Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring op IMDB

Score: 9 van de 10

A meek hobbit of the Shire and eight companions set out on a journey to Mount Doom to destroy the One Ring and the dark lord Sauron.

Acteurs in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.