Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Layover

Abducted
Tv-serie, 2012, 6.383 beoordelingen
The Layover
Reiziger en chef-kok Anthony Bourdain bezoekt Amerikaanse, Aziatische en Europese steden. Hij maakt er kennis met de inwoners, hun thuis en hun eten.
Deze tv-serie is Inspirerend

The Layover op Moviemeter

Een vrouw, die zojuist een goedlopende hotelketen geërfd heeft, verblijft in een motel net buiten Detroit. Ze wordt ontvoerd door enkele genadeloze vrouwenhandelaren. Het is nu aan de assistent van de vrouw om haar te redden. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

The Layover op IMDB

Host Anthony Bourdain shows you the best places to eat, drink, shop, and visit if you find yourself with a day or two to spare in some of the world's greatest cities.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals The Layover

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Root Cause
De 10-jarige zoektocht van een man naar de oorzaak van zijn chronische ziekten wordt een uiteenzetting van de gezondheidsrisico's van de wortelkanaalbehandeling.
When Heroes Fly
Jaren na een felle ruzie komen vier Israëlische veteranen weer samen. Ze vertrekken naar Colombia en gaan op zoek naar een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was.
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
Conan Without Borders
Talkshowpresentator Conan O'Brien gaat op reis in deze special die hem en zijn gevoel voor humor naar afgelegen bestemmingen voert.
COMEDIANS of the world
47 comedians uit 13 verschillende landen brengen hun kijk op wat er grappig is overal ter wereld. Blader doorheen de afleveringen en ontdek ze.