Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Layover

Abducted
Tv-serie, 2012, 6.383 beoordelingen
The Layover
Reiziger en chef-kok Anthony Bourdain bezoekt Amerikaanse, Aziatische en Europese steden. Hij maakt er kennis met de inwoners, hun thuis en hun eten.
Deze tv-serie is Inspirerend

The Layover op Moviemeter

Een vrouw, die zojuist een goedlopende hotelketen geërfd heeft, verblijft in een motel net buiten Detroit. Ze wordt ontvoerd door enkele genadeloze vrouwenhandelaren. Het is nu aan de assistent van de vrouw om haar te redden. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

The Layover op IMDB

Host Anthony Bourdain shows you the best places to eat, drink, shop, and visit if you find yourself with a day or two to spare in some of the world's greatest cities.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals The Layover

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Amo
Ondanks het aangescherpte drugsbeleid van de Filipijnse overheid breidt middelbarescholier Joseph zijn drugshandeltje uit en pleegt zijn oom corruptie als politieagent.
E il cibo va
Bourgondiërs en experts volgen hoe de Italiaanse keuken in Amerika terecht is gekomen en zich daar heeft ontwikkeld. Ze gaan in op de herkomst, verspreiding en erfenis.
Saint Seiya: The Lost Canvas
Deze avontuurlijke animeserie volgt de strijd tussen de heilige Athena en een incarnatie van Hades, die werkt aan een schilderij dat de wereld kan vernietigen.
Live
De politieagenten van de drukste patrouilledienst van Zuid-Korea zwoegen dag en nacht om de wet en rust te handhaven, maar de werkelijkheid is allesbehalve ordelijk.
SamSam
Met behulp van zijn vliegende schotel, magische cape en ruimtestraal bestrijdt kleine superheld SamSam monsters en andere slechteriken.