Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Laundromat

Film, 2019, 96 minuten
The Laundromat
Wanneer een weduwe wordt opgelicht en haar verzekeringsgeld verliest, leidt haar zoektocht naar twee sluwe advocaten in Panama die geld voor de superrijken verbergen.
De film The Laundromat is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Meryl Streep, Gary Oldman en Antonio Banderas spelen in dit slimme Panama Papers-exposé van regisseur Steven Soderbergh. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Laundromat is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Laundromat

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Laundromat

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.
Facing the Enemy
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog begeleidt een Duitse soldaat een Slowaakse partizaan naar een besneeuwd bos waar hen een ingrijpend moreel dilemma wacht.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Gabriel
Een 12-jarige autofanaat heeft het gehad met zijn grootouders. Om zijn van hem vervreemde vader te vinden, reist hij met zijn vriend door Polen.