Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Last Dance

Tv-serie, 2020
The Last Dance
Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.
De tv-serie The Last Dance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman, Phil Jackson en vele anderen geven hun blik op een legendarisch team. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder. The Last Dance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Last Dance op IMDB

Score: 9,7 van de 10

Charting the rise of the 1990's Chicago Bulls, led by Michael Jordan, one of the most notable dynasties in sports history.

Acteurs in The Last Dance

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Last Dance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Money Shot: The Pornhub Story
Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.
Outlast
In de woeste natuur van Alaska strijden 16 survivalisten om een enorme geldprijs. Deze eenzame wolven moeten echter deel uitmaken van een team om te kunnen winnen.
MH370: The Plane That Disappeared
In 2014 verdween een vliegtuig met 239 mensen aan boord van de radar. Deze docuserie gaat over een van de grootste mysteries van deze tijd: vlucht MH370.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.