Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Keepers

Tv-serie, 2017
The Keepers
Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en het vermoedelijke verband met een priester die van misbruik wordt beschuldigd.
De tv-serie The Keepers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Keepers op Moviemeter

Een kleine boot nadert het grootste eiland van de Flannan archipel, een klein geïsoleerd eiland dat niet groter is dan een voetbalveld en 35 kilometer uit de kust van Schotland ligt. Het doel is om routinematig de drie vuurtorenwachters af te lossen die 6 weken het licht hebben bediend. Wanneer ze het dok naderen is er niemand die hen begroet. De lier blijkt gebroken en de telefoon defect. De ervaren mannen Thomas, James en Donald zijn verdwenen. De olielampen zijn schoon en bijgevuld en de tafel gedekt voor het diner en er ontbreken twee gele overalls.

The Keepers op IMDB

Score: 8,2 van de 10

A seven-part docuseries about the unsolved murder of a nun and the horrific secrets and pain that linger nearly five decades after her death.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Keepers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.