Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Joy of Techs

Tv-serie, 2017
The Joy of Techs
Twee vrienden experimenteren met de nieuwste gadgets en bespreken de voor- en nadelen alsook de onbenullige ongemakken van een leven vol technologische snufjes.
De tv-serie The Joy of Techs is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Joy of Techs op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The Joy of Techs is a TV series starring Marcus Brigstocke and Alexis Conran. Technophobe Marcus Brigstocke and technophile Alexis Conran put the world's top gadgets to the test.

Acteurs in The Joy of Techs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk)
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals The Joy of Techs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.