Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Joy of Techs

Tv-serie, 2017
The Joy of Techs
Twee vrienden experimenteren met de nieuwste gadgets en bespreken de voor- en nadelen alsook de onbenullige ongemakken van een leven vol technologische snufjes.
Deze tv-serie is Geestig

Acteurs in The Joy of Techs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk)
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals The Joy of Techs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Whisker Wars
Beard Team USA hoopt tijdens het Wereldkampioenschap Baarden en Snorren in Noorwegen goed te presteren en de wereldtitel te winnen.
The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
Treehouse Detectives
Wat is er gebeurd met de sneeuwman? En waar zijn alle rupsen naartoe? Broer en zus beer zijn een team detectives dat alle mysteries in hun buurt oplost.
The Staircase
Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.
Catching Hell
Onbevreesde speervissers duiken extreem diep en trotseren riskante situaties om te jagen op de meest kostbare vissen op de markt.