Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Journalist

Tv-serie, 2022
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
De tv-serie The Journalist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Ryoko Yonekura ('Doctor X') schittert als de vastberaden journalist in deze serie, gebaseerd op de bekroonde film. Meekijken ten zeerste aanbevolen. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 14 jaar.The Journalist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Journalist op IMDB

Score: 6 van de 10

It is the job of the press to cover corporate crime, government plots and society. It is in this context that young female reporter on the beat Erika rolls up her sleeves and goes to work regarding what seems to be a government cover up. She is dealing with a government bureaucrat called Sugihara. It seems as if a clash is inevitable.

Acteurs in The Journalist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Japans - Audiobeschrijving;Japans [Origineel];Pools;Portugees (Brazilië)
Ondertiteling: Engels;Spaans;Japans;Nederlands;Traditioneel Chinees

Meer zoals The Journalist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vampire in the Garden
Een vampierkoningin en een meisje vormen een onwaarschijnlijk duo en gaan op zoek naar het 'paradijs': een plek waar mensen en vampiers in harmonie leven.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Neumatt
Bedrijfsadviseur Michi Wyss erft de noodlijdende boerderij van zijn overleden vader en moet zijn plattelandsverleden — en de toekomst van zijn familie — onder ogen zien.
The Lincoln Lawyer
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.
42 días en la oscuridad
In een Chileens stadje doet een vrouw verwoede pogingen om haar zus te vinden te midden van een mediastorm en het politieonderzoek. Gebaseerd op een waargebeurd verhaa.