Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Joel McHale Show with Joel McHale

Tv-serie, 2018
The Joel McHale Show with Joel McHale
De nieuwe wekelijkse comedy-talkshow van Joel McHale biedt een selectie van actueel nieuws, popcultuur, sociale media, originele sketches en nog veel meer.
De tv-serie The Joel McHale Show with Joel McHale is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Joel McHale Show with Joel McHale op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Joel McHale, the snarky star of Community (2009), ridicules the silliest moments reality television, internet videos and TV from around the world have to offer. Each episode also features celebrity guests and a couple of sketches.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Joel McHale Show with Joel McHale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.