Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Innocent Man

Tv-serie, 2018
The Innocent Man
Deze documentaire is een bewerking van John Grishams enige non-fictieboek en roept verontrustende vragen op over twee moordzaken in Ada (Oklahoma) in de jaren 80.
De tv-serie The Innocent Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Innocent Man op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The story of Ron Williamson, a man who sat on Oklahoma's death row for 11 years for a crime he didn't commit. Based on John Grisham's "The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town."

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals The Innocent Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.