Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hollow

Tv-serie, 2018
The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
De tv-serie The Hollow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. De inhoud bevat fictief geweld. Deze tv-serie is Meeslepend, Fantasierijk, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hollow op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Three teen strangers awaken in a dangerous world and try to make sense of what connection they have to each other as they attempt to make it out alive.

Acteurs in The Hollow

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Chinees;Spaans;Frans;Nederlands
Ondertiteling: Vereenvoudigd Chinees;Engels;Spaans;Traditioneel Chinees;Nederlands

Meer zoals The Hollow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.