Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Hollow

Tv-serie, 2018
The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
De tv-serie The Hollow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. De inhoud bevat fictief geweld. Deze tv-serie is Meeslepend, Fantasierijk, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Hollow op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Three teen strangers awaken in a dangerous world and try to make sense of what connection they have to each other as they attempt to make it out alive.

Acteurs in The Hollow

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Chinees;Spaans;Frans;Nederlands
Ondertiteling: Vereenvoudigd Chinees;Engels;Spaans;Traditioneel Chinees;Nederlands

Meer zoals The Hollow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.