Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday

Holiday
Film, 2006, 135 minuten, 3.915.553 beoordelingen
The Holiday
Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen, en besluiten woningruil te doen.
De film The Holiday is uitgebracht in 2006 en duurt 135 minuten. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black vullen elkaar mooi aan in deze trans-Atlantische 'romcom'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday op Moviemeter

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 1988 was in Korea het jaar van de Seoul Olympics, maar ook het jaar waar in Ji Kang-hun en nog elf gedetineerden ontsnapten uit de gevangenis. Zes man werden weer snel opgepakt, maar de overgebleven gedetineerden ontglipten de politie door het nemen van gijzelaars.

The Holiday op IMDB

Score: 7 van de 10

Two women troubled with guy-problems swap homes in each other's countries, where they each meet a local guy and fall in love.

Acteurs in The Holiday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Holiday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser gooit alles eruit in haar gedurfde stand-upspecial over seks, soberheid en het overwinnen van haar onzekerheden. En ze bespaart je de details niet.