Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday

Holiday
Film, 2006, 135 minuten, 3.915.553 beoordelingen
The Holiday
Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen, en besluiten woningruil te doen.
De film The Holiday is uitgebracht in 2006 en duurt 135 minuten. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black vullen elkaar mooi aan in deze trans-Atlantische 'romcom'. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday op Moviemeter

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 1988 was in Korea het jaar van de Seoul Olympics, maar ook het jaar waar in Ji Kang-hun en nog elf gedetineerden ontsnapten uit de gevangenis. Zes man werden weer snel opgepakt, maar de overgebleven gedetineerden ontglipten de politie door het nemen van gijzelaars.

The Holiday op IMDB

Score: 7 van de 10

Two women troubled with guy-problems swap homes in each other's countries, where they each meet a local guy and fall in love.

Acteurs in The Holiday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Holiday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.