Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Giant

Giant
Film, 2017, 114 minuten
The Giant
In 1843 keert de verlamde Martin na de oorlog terug naar zijn woonplaats in Baskenland, waar zijn broer een echte reus is geworden. Daar maken ze samen een circusact van.
De film The Giant is uitgebracht in 2017 en duurt 114 minuten. Winnaar van 10 Goya-awards, o.a. voor Beste nieuwe acteur (hoofdrolspeler Eneko Sagardoy) en Beste originele scenario. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Somber, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Giant op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Handia is a movie starring Ramón Agirre, Iñigo Aranburu, and Iñigo Azpitarte. A story about the world's tallest man, this is an unsettling Basque-language period drama focused on sibling rivalry.

Acteurs in The Giant

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Baskisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals The Giant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.