Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Forest of Love

Film, 2019, 151 minuten
The Forest of Love
Een oplichter en een filmcrew dringen het leven binnen van twee door verdriet getekende jonge vrouwen. Maar niets is zoals het lijkt.
De film The Forest of Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 151 minuten. Auteur Sion Sono ('Love Exposure') komt met een kenmerkend gruwelijke en bizarre versie van historische gebeurtenissen. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder. The Forest of Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Forest of Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Forest of Love

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.
Café Minamdang
Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.