Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Expanding Universe of Ashley Garcia

Tv-serie, 2020
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
De tv-serie The Expanding Universe of Ashley Garcia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder The Expanding Universe of Ashley Garcia is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Expanding Universe of Ashley Garcia op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Ashley Garcia, the world's only 15-and-a-half-year-old robotics engineer and rocket scientist, gets the chance to work for NASA. She moves across the country to live with her Uncle Victor, a pro football player turned high school coach.

Acteurs in The Expanding Universe of Ashley Garcia

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Expanding Universe of Ashley Garcia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
The Letter for the King (De brief voor de koning)
Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Fary : Hexagone
De beroemde Franse comedian Fary geeft een speelse draai aan vragen over identiteit, cultuur en meer in het eerste deel van een epische tweedelige stand-upspecial.