Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The English Game

Tv-serie, 2020
The English Game
Twee 19e-eeuwse voetballers uit verschillende sociale klassen kampen met professionele en persoonlijke onrust om het spel - en Engeland - voor altijd te veranderen.
De tv-serie The English Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Rijkelijk gedetailleerd drama van Julian Fellowes, maker van 'Downton Abbey' en schrijver van 'Gosford Park'. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. The English Game is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The English Game op IMDB

Score: 9,2 van de 10

The story of the invention of football and how it quickly rose to become the world's game by crossing class divides.

Acteurs in The English Game

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The English Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Dangerous Beauty
Een burgervrouw in het 16e-eeuwse Venetië mag niet trouwen met haar minnaar, een edelman. Ze kan kiezen uit twee mogelijkheden: het klooster ingaan of courtisane worden.
The Body Collector
Tientallen jaren na WO II gaat journalist Hans Knoop op zoek naar de waarheid over nazicollaborateur en kunstverzamelaar Pieter Menten. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Law According to Lidia Poët
In dit historische drama onderzoekt Lidia Poët moorden terwijl ze vecht om jurist te mogen worden. Gebaseerd op het ware verhaal van de eerste vrouwelijke advocate in Italië.
Eva Lasting
Een mysterieus tienermeisje arriveert op een jongensschool in het Colombia van de jaren 70. Ze breekt er stereotypen en regels... en een paar harten.