Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dirt

Film, 2019, 108 minuten
The Dirt
In deze onverbloemde biopic gebaseerd op de bestseller van Mötley Crüe beleven vier misfits uit Los Angeles hoge pieken en diepe dalen als rockende supersterren.
De film The Dirt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder. The Dirt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dirt op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The story of how Mötley Crüe came to be one of the most notorious rock 'n roll groups in history.

Acteurs in The Dirt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals The Dirt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.
Facing the Enemy
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog begeleidt een Duitse soldaat een Slowaakse partizaan naar een besneeuwd bos waar hen een ingrijpend moreel dilemma wacht.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.