Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Day I Met El Chapo

Tv-serie, 2017
The Day I Met El Chapo
De beroemde Mexicaanse actrice Kate del Castillo vertelt voor het eerst het verhaal over haar ontmoeting met El Chapo Guzmán, de meest gezochte drugsbaron ter wereld.
De tv-serie The Day I Met El Chapo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Day I Met El Chapo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Day I Met El Chapo op Moviemeter

Score: 3,11 van de 5

The Day I Met El Chapo vertelt het biografische verslag van de Mexicaanse actrice Kate del Castillo over haar ontmoeting met de beruchte Mexicaanse drugsbaron El Chapo, terwijl hij de meest gezochte drugsbaas ter wereld was. El Chapo hield zich na zijn ontsnapping uit de gevangenis schuil in de Mexicaanse jungle. Niemand wist waar hij verbleef, maar acteur Sean Penn vestigde de aandacht van de hele wereld op zich door uit het niets met een interview met El Chapo te komen. Het interview had in het diepste geheim plaats en ook Del Castillo was daarbij aanwezig. Zij had voor het contact met El Chapo gezorgd. Kate del Castillo laat in deze docureeks zien hoe het allemaal begon en waarom ze bereid is geweest om te luisteren naar het levensverhaal van één van de meest controversiële narcotica-figuren én wat er daarna gebeurde.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals The Day I Met El Chapo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.