Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Darkest Hour

Film, 2011, 89 minuten
The Darkest Hour
In deze sciencefictionactiefilm komt een groep jonge Amerikanen die Moskou bezoekt terecht in een invasie van buitenaardse wezens. Samen met de Russen vechten ze terug.
De film The Darkest Hour is uitgebracht in 2011 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Darkest Hour op IMDB

Score: 4,9 van de 10

The American software designers Sean and Ben travel to Moscow to sell their software to investors. However, their Swedish partner Skyler pulls a fast one on Sean and Ben, and they are out of the business. They go to a nightclub, where they meet American Natalie and Australian Anne and they flirt with the girls and see Skyler in the club. Out of the blue, the population is surprised by lights, which they mistake for natural phenomena. But soon, they learn that the lights are aliens invading Earth and using power supply to annihilate mankind. Sean, Ben, Natalie, Anne and Skyler hide in the kitchen and when they leave the place, they seek out survivors on the street. Are they the last people on Earth?

Acteurs in The Darkest Hour

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Darkest Hour

Gamer

Gamer

(2009)

Pompeii

Pompeii

(2014)

Unbroken

Unbroken

(2014)

Z Nation

Z Nation

(2016)

Colony

Colony

(2017)

ARQ

ARQ

(2016)

Paradox

Paradox

(2016)

Spectral

Spectral

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

The Mist

The Mist

(2017)

The Titan

The Titan

(2018)

Stasis

Stasis

(2017)

Pandora

Pandora

(2016)

Les affamés

Les affamés

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Proud Mary
Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog en ligt ze algauw van alle kanten onder vuur.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
Levius
De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.