Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Dark Knight Rises

T.D.K.R.
Film, 2012, 164 minuten, 1.081.376 beoordelingen
The Dark Knight Rises
Miljardair Bruce Wayne trekt opnieuw de mantel van zijn alter ego Batman aan als Gotham wordt bedreigd door nieuwe vijanden waaronder Catwoman en Bane.
De film The Dark Knight Rises is uitgebracht in 2012 en duurt 164 minuten. Allemaal wonnen ze een Oscar: Christian Bale, Anne Hathaway, Marion Cotillard en Michael Caine! Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Dark Knight Rises op Moviemeter

Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane (Tom Hardy), een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.

The Dark Knight Rises op IMDB

Score: 9 van de 10

When Bane, a former member of the League of Shadows, plans to continue the work of Ra's al Ghul, the Dark Knight is forced to return after an eight year absence to stop him.

Trailer

Acteurs in The Dark Knight Rises

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Dark Knight Rises

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.