Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Comedy Lineup

Tv-serie, 2018
The Comedy Lineup
Een diverse groep aanstormende comedians geeft een optreden van een kwartier ten beste in deze showcaseserie voor stand-upcomedy.
De tv-serie The Comedy Lineup is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder The Comedy Lineup is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Comedy Lineup op IMDB

Score: 5,6 van de 10

The Comedy Lineup is a TV series starring Aisling Bea, Michelle Buteau, and J.R. De Guzman. Substantial laughs. Bite-sized specials. Spend an evening with the next generation of stand-up comedy stars.

Trailer

Acteurs in The Comedy Lineup

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Comedy Lineup

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
The Story of Us with Morgan Freeman
Verken de kracht van liefde, geloof, macht, oorlog, vrede, rebellie en vrijheid in deze serie over zaken die de mensheid binden en vernietigen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Los días de Ayotzinapa
Deze docureeks weerlegt het verhaal van de Mexicaanse overheid over hoe en waarom 43 studenten van de Escuela Normal Rural de Ayotzinapa in 2014 verdwenen in Iguala.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.