Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Coldest Game

Film, 2019, 103 minuten
The Coldest Game
Tijdens de Cubacrisis van 1962 moet het verslaafde wiskundegenie Josh Mansky deelnemen aan een schaakwedstrijd tussen de VS en Rusland. En aan een dodelijk spionagespel.
De film The Coldest Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder The Coldest Game is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Coldest Game op IMDB

Score: 6,2 van de 10

During 1962's Cuban missile crisis, a troubled math genius finds himself drafted to play in a U.S.-Soviet chess match -- and a deadly game of espionage.

Acteurs in The Coldest Game

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Coldest Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
Time to Hunt
Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.
El silencio del pantano
Terwijl een succesvolle misdaadschrijver voor zijn nieuwe boek onderzoek doet naar corruptie, vervaagt zijn grens tussen fictie en realiteit.
La terre et le sang
Een eigenaar van een zagerij en zijn tienerdochter raken verwikkeld in een dodelijke vete als een drugsdealer gestolen cocaïne verstopt op hun afgelegen terrein.