Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Coldest Game

Film, 2019, 103 minuten
The Coldest Game
Tijdens de Cubacrisis van 1962 moet het verslaafde wiskundegenie Josh Mansky deelnemen aan een schaakwedstrijd tussen de VS en Rusland. En aan een dodelijk spionagespel.
De film The Coldest Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder The Coldest Game is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Coldest Game op IMDB

Score: 6,2 van de 10

During 1962's Cuban missile crisis, a troubled math genius finds himself drafted to play in a U.S.-Soviet chess match -- and a deadly game of espionage.

Acteurs in The Coldest Game

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Coldest Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Uncut Gems
Zijn schulden stijgen en er zijn boze schuldeisers naar hem op zoek. Een gladde juwelier uit New York riskeert alles om te overleven.