Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minuten
The Cloverfield Paradox
Wetenschappers cirkelen rond een planeet op voet van oorlog en testen een apparaat om een energiecrisis op te lossen, maar krijgen te maken met een duistere realiteit.
Deze film is Meeslepend, Spannend

The Cloverfield Paradox op IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Acteurs in The Cloverfield Paradox

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Cloverfield Paradox

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Without a Paddle
Deze excentrieke comedy gaat over jeugdvrienden die uit elkaar zijn gegroeid, maar die door de plotselinge dood van een vierde vriend noodgedwongen weer bij elkaar komen.
Chennai Express
Een droevige reis krijgt voor Rahul een vrolijke wending als hij onderweg is om de as van zijn opa uit te strooien, maar een vrouw ontmoet en verliefd wordt.
Legion
Gewapend en verenigd door de aartsengel Michaël worden enkele vreemdelingen onbedoeld strijders in het gevecht tegen de Apocalyps en wel met een hele bijzondere missie...
Fighting
Het leven van een straatverkoper in New York verandert drastisch wanneer hij Harvey Boarden ontmoet: een doorwinterde coach van straatvechters.
Hot Fuzz
Een politieman uit Londen moet onderzoek verrichten in een schijnbaar saai plaatsje dat plotseling wakker wordt geschud door een aantal macabere 'ongelukken'.