Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The China Hustle

The China Hu$tle
Documentaire, 2017, 84 minuten
The China Hustle
Roekeloze financiële manoeuvres hielden niet op na de crash van de markt in 2008. Vanaf dan gebruikten bankiers Chinese bedrijven om investeerders op te lichten.
De documentaire The China Hustle is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The China Hustle op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een Wall Street-overvalverhaal over een zich nog steeds ontvouwend financieel misdrijf zo groot, dat het de kracht heeft om al onze portefeuilles te beïnvloeden. Beleggers in de marge van de financiële wereld zoeken koortsachtig naar nieuwe alternatieven voor hoogrendement investeringen op de wereldmarkten en hebben een goudmijn gevonden in China. Maar wanneer een belegger een enorm netwerk van fraude ontdekt, wordt al het andere in twijfel getrokken. De documentaire van Jed Rothstein luidt de alarmbel over de behoefte aan transparantie in een steeds meer gedereguleerde financiële wereld door diegenen te volgen die werken aan het blootleggen van de grootste overval waarvan nog niemand heeft gehoord.

The China Hustle op IMDB

Score: 6,8 van de 10

An unsettling and eye-opening Wall Street horror story about Chinese companies, the American stock market, and the opportunistic greed behind the biggest heist you've never heard of.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The China Hustle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
Terim
De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.
Sins of Our Mother
De zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow leidt naar een reeks verdachte sterfgevallen, een nieuwe echtgenoot die ook in de dag des oordeels gelooft en moord.
Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada
Een Argentijnse journalist wil bewijzen dat zijn landgenoot, tennisser Guillermo Vilas, in de jaren 70 ten onrechte de nummer 1-plek op de wereldranglijst is ontzegd.