Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Blacklist

Tv-serie, 2018, 1.066.928 beoordelingen
The Blacklist
Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.
De tv-serie The Blacklist is uitgebracht in 2018. James Spader werd genomineerd voor twee Golden Globes voor zijn versie van het criminele meesterbrein Red Reddington. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. The Blacklist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blacklist op IMDB

Score: 8 van de 10

A highly articulate, erudite and intelligent businessman and mastermind, "Red" Reddington, has allegedly been on the "10 Most Wanted List" of various U.S. law enforcement agencies for over ...

Acteurs in The Blacklist

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Deens;Duits;Spaans;Fins;Frans;Noors - Bokmål;Nederlands;Braziliaans Portugees;Zweeds;Engels

Meer zoals The Blacklist

Luther

Luther

(2019)

Grimm

Grimm

(2016)

Teen Wolf

Teen Wolf

(2017)

Arrow

Arrow

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.