Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Black Godfather

Documentaire, 2019, 118 minuten
The Black Godfather
Deze documentaire volgt het leven van Clarence Avant, de ultieme, ongeremde mentor en succesvolle lobbyist achter de schermen in muziek, film, tv en politiek.
De documentaire The Black Godfather is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 118 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder The Black Godfather is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Black Godfather op IMDB

Score: 5 van de 10

Follows the life of Clarence Avant, the ultimate, uncensored mentor and behind-the-scenes rainmaker in music, film, TV and politics.

Acteurs in The Black Godfather

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals The Black Godfather

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
The Family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington -- en heeft wereldwijde ambities.