Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Flower Fight

Tv-serie, 2020
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
De tv-serie The Big Flower Fight is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder The Big Flower Fight is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Big Flower Fight op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Ten pairs of florists, sculptors and garden designers face off in a friendly floral fight to see who can build the biggest, boldest garden sculptures.

Acteurs in The Big Flower Fight

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Big Flower Fight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
Hype House
Volg de meest spraakmakende sterren van social media en zie hoe ze omgaan met liefde, roem en vriendschap, terwijl ze samen content maken en samenwonen.
Meet the Adebanjos
In Zuid-Londen botsen tradities met cultuur als een Nigeriaanse vader zijn moderne Britse familie ouderwetse Afrikaanse waarden probeert mee te geven.
Selling Tampa
De powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty combineren plezier met zaken en domineren de luxueuze vastgoedmarkt van Tampa.
Single’s Inferno
Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.