Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Flower Fight

Tv-serie, 2020
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
De tv-serie The Big Flower Fight is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder The Big Flower Fight is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Big Flower Fight op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Ten pairs of florists, sculptors and garden designers face off in a friendly floral fight to see who can build the biggest, boldest garden sculptures.

Acteurs in The Big Flower Fight

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Big Flower Fight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.
Win the Wilderness
Zes stellen moeten bewijzen over de overlevingsvaardigheden te beschikken om een bijzonder huis te winnen, diep in de uitgestrekte, woeste wildernis van Alaska.
Absurd Planet
Een cast van rare dieren en Moeder Natuur zelf vertellen het verhaal in deze grappige natuurwetenschappelijke serie over het leven van de meest bizarre dieren op aarde.