Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Believers

Tv-serie, 2024
The Believers
Drie ondernemers moeten een enorme lening voor hun start-up afbetalen en proberen via riskante oplichterij geld te verdienen aan een Boeddhistische tempel.
De tv-serie The Believers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Believers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Believers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Thai - Audiodescriptie;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals The Believers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hijacking of Flight 601
Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Anthracite
Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.
RIPLEY
Een oplichter neemt een unieke baan aan in Italië en belandt in een wereld van geld en privilege. Maar om het leven te krijgen dat hij wil, moet hij een web van leugens spinnen.
Crooks
Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.
3 Body Problem
Vijf briljante vrienden doen schokkende ontdekkingen over verschillende continenten en decennia terwijl de natuurwetten zich ontrafelen en de mensheid wordt bedreigd.