Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Battered Bastards of Baseball

Documentaire, 2014, 80 minuten, 142.245 beoordelingen
The Battered Bastards of Baseball
Het kleurrijke waargebeurde verhaal van de Portland Mavericks, een vechtlustig honkbalteam van underdogs dat in de jaren 70 werd opgestart door acteur Bing Russell.
De documentaire The Battered Bastards of Baseball is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 80 minuten. Een eigenaar die filmster is. Open try-outs. Een te schande gemaakte voormalige Yankee. Honkballen maar!
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Battered Bastards of Baseball op Moviemeter

In 1972 besluit het AAA Minor League Baseball team van Portland de stad te verlaten om de lege tribunes in een andere stad te vullen. Acteur en semiprofessional honkbalspeler Bing Russel besluit een A Minor League Baseball team op te richten dat als enige financieel onafhankelijk blijft van de grote jongens uit de Major League. Afgekeurde ex-honkballers, onontdekt talent en bebaarde gekken uit het hele land komen af op de try outs. Iedereen verklaart Bing voor gek, maar de sporters zijn uit op wraak nadat de kleine clubs jarenlang zijn leeggeroofd door de grote clubs.

The Battered Bastards of Baseball op IMDB

Score: 8 van de 10

The Battered Bastards of Baseball is one of baseball's last great, unheralded true stories. In 1973, Hollywood veteran Bing Russell (best known for playing Deputy Clem on "Bonanza") created...

Trailer

Regisseurs

Meer zoals The Battered Bastards of Baseball

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.