Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Arbitration

Film, 2016, 100 minuten
The Arbitration
Een arbitragepanel moet een CEO in Nigeria beoordelen die door een ex-werknemer, met wie hij een affaire had, wordt aangeklaagd voor onrechtmatig ontslag en verkrachting.
De film The Arbitration is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Violence, coarse language. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Arbitration op Moviemeter

De arbitrage die centraal staat in de film, betreft een rechtszaak die is aangespannen door Dara, een slimme computertechnicus, tegen haar baas Gbenga. Ze beweert dat Gbenga haar heeft verkracht en de werkgerelateerde schadevergoeding die ze verschuldigd is, heeft ingehouden. Dara en haar advocaat zijn vastbesloten om gerechtigheid te doen geschieden. Een arbitragepanel moet de hele zaak beoordelen.

The Arbitration op IMDB

Score: 5,9 van de 10

An Arbitration panel is constituted to find out the truth when the CEO of a company who has an affair with his employee is being sued and accused of raping her.

Acteurs in The Arbitration

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Arbitration

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.