Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Affair

Tv-serie, 2018
The Affair
In een resort aan de kust beginnen Noah, een tweederangsschrijver, en Alison, een gedesillusioneerde serveerster, een gevaarlijke verhouding vol verborgen verlangens.
De tv-serie The Affair is uitgebracht in 2018. Het eerste seizoen van deze provocerende serie kreeg twee Golden Globes, o.a. voor Beste dramaserie. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Affair op IMDB

Score: 8 van de 10

At once deeply observed and intriguingly elusive, The Affair explores the emotional effects of an extramarital relationship. Noah is a New York City schoolteacher and budding novelist with a wife of twenty years and four children. Alison is a young waitress and wife from Montauk at the end of Long Island, trying to piece her life back together in the wake of a tragedy. The provocative drama unfolds separately from multiple perspectives, using the distinct memory biases of each character to tell the story. Created by Sarah Treem.

Acteurs in The Affair

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Affair

Mad Men

Mad Men

(2014)

Friends

Friends

(2003)

Suits

Suits

(2019)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Marcella

Marcella

(2019)

Gypsy

Gypsy

(2017)

Easy

Easy

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

You Me Her

You Me Her

(2020)

Greenleaf

Greenleaf

(2020)

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen

(2021)

Dynasty

Dynasty

(2021)

Safe

Safe

(2018)

Sisters

Sisters

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.