Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Affair

Tv-serie, 2018
The Affair
In een resort aan de kust beginnen Noah, een tweederangsschrijver, en Alison, een gedesillusioneerde serveerster, een gevaarlijke verhouding vol verborgen verlangens.
De tv-serie The Affair is uitgebracht in 2018. Het eerste seizoen van deze provocerende serie kreeg twee Golden Globes, o.a. voor Beste dramaserie. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Affair op IMDB

Score: 8 van de 10

At once deeply observed and intriguingly elusive, The Affair explores the emotional effects of an extramarital relationship. Noah is a New York City schoolteacher and budding novelist with a wife of twenty years and four children. Alison is a young waitress and wife from Montauk at the end of Long Island, trying to piece her life back together in the wake of a tragedy. The provocative drama unfolds separately from multiple perspectives, using the distinct memory biases of each character to tell the story. Created by Sarah Treem.

Acteurs in The Affair

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals The Affair

Mad Men

Mad Men

(2014)

Friends

Friends

(2003)

Luther

Luther

(2019)

Suits

Suits

(2018)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Marcella

Marcella

(2017)

Gypsy

Gypsy

(2017)

Easy

Easy

(2017)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

You Me Her

You Me Her

(2018)

Greenleaf

Greenleaf

(2017)

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen

(2017)

Dynasty

Dynasty

(2017)

Sisters

Sisters

(2018)

Safe

Safe

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.