Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Adventure Club

Adventure Club
Film, 2016, 88 minuten
The Adventure Club
Na de vondst van een eigenaardige sleutel gaan drie slimme en avontuurlijke kinderen op zoek naar een felbegeerde archeologische schat.
De film The Adventure Club is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Adventure Club op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Ricky, Sandy en Bill vormen een vriendengroepje. Ze zijn dol op avonturen. De opa van Ricky vond op een dag een eeuwenoud puzzeldoosje. Volgens hem mag degene die het doosje openmaakt een aantal wensen doen. Op een dag ontdekt Ricky in een verborgen lade een sleutel en een kaart. Samen met zijn vrienden gaat hij op onderzoek uit.

The Adventure Club op IMDB

Score: 4,8 van de 10

With the discovery of an ancient puzzle box, a boy, with the help of his friends, begins an adventure to find his fortune.

Acteurs in The Adventure Club

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Adventure Club

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.