Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

9th Life of Louis Drax, The

Film, 2016, 107 minuten
9th Life of Louis Drax, The
Als de zeer onfortuinlijke Louis van een klif valt en in coma raakt, begint een arts te vermoeden dat er vreemde, bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn.
De film 9th Life of Louis Drax, The is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Breinbrekend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

9th Life of Louis Drax, The op Moviemeter

Score: 2,99 van de 5

Louis Drax maakt een bijna dodelijke val op zijn negende verjaardag en belandt in een coma. De jonge Louis heeft al een leven vol bijna fatale ongelukken achter zich. Dr. Allen Pascal vermoedt kwade opzet en is vastbesloten om de vreemde omstandigheden waarin het ongeval plaatsvond te onderzoeken.

9th Life of Louis Drax, The op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The story begins on Louis Drax's 9th birthday, when a lifetime of curious mishaps culminates in the boy's near-fatal fall. Desperate to reveal the strange circumstances behind the young boy's accident and dark coincidences that have plagued his entire life, Dr. Allan Pascal (Dornan) is drawn into a thrilling mystery that explores the nature of the sixth sense, testing the boundaries of fantasy and reality.

Acteurs in 9th Life of Louis Drax, The

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals 9th Life of Louis Drax, The

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
Article 15
Kastediscriminatie blijkt rauwe realiteit wanneer een oprechte agent uit de stad een ​​moord gaat onderzoeken in het hart van India.
Animales sin collar
De toegewijde vrouw van een politicus probeert wanhopig het geheim van haar man te bewaren en zo hun veelbelovende nieuwe leventje te redden.
13 Geboden
In België maakt een geharde rechercheur samen met een gebroken topagente jacht op een theatrale moordenaar die zich laat inspireren door de tien geboden.
Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.