Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The 9th Company

9th Company
Film, 2005, 133 minuten, 107.789 beoordelingen
The 9th Company
Een gedreven divisie Russische soldaten vertrekt naar Afghanistan. Ze zullen er de hel vinden en zeer wreedaardige jihadi.
De film The 9th Company is uitgebracht in 2005 en duurt 133 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The 9th Company op IMDB

Score: 7 van de 10

Young Soviet Army recruits are stuck in the bloody war in Afghanistan, that was started by politicians.

Acteurs in The 9th Company

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Russisch [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals The 9th Company

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

April, May, June
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
Strangers
In a story based on real events, a boy deals with disease and despair in a remote Nigerian village — until an unexpected source of help changes his life.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.