Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The 9th Company

9th Company
Film, 2005, 133 minuten, 107.789 beoordelingen
The 9th Company
Een gedreven divisie Russische soldaten vertrekt naar Afghanistan. Ze zullen er de hel vinden en zeer wreedaardige jihadi.
De film The 9th Company is uitgebracht in 2005 en duurt 133 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The 9th Company op IMDB

Score: 7 van de 10

Young Soviet Army recruits are stuck in the bloody war in Afghanistan, that was started by politicians.

Acteurs in The 9th Company

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Russisch [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals The 9th Company

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A través de mi ventana 3: A través de tu mirada
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.